Vacatures schoonmaak

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-3 VAN 3)

Verfijn zoekresultaat

Vacatures schoonmaak

Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche? Dan zit je bij easyworx helemaal goed. Op deze pagina vind je een groot overzicht van perse vacatures op het gebied van schoonmaak. De vacatures zijn voor banen door heel Nederland. Maak gebruik van de handige filteropties en vind zo een baan in de schoonmaak bij jou in de buurt.

  Assen|4 - 20 uur p/w

  Op zoek naar een leuke (bij)baan deze zomer? Vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? En ben je in mei t/m september (of een deel) beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben namelijk momenteel ruimte voor een aantal enthousiaste vakantiehulpen tot 20 uur per week bij onze huishoudelijke dienst.

  Je zorgt er dan samen met je collega’s onder andere voor dat de hotelkamers er pico bello uitzien zodat onze gasten in het hotel een fijn verblijf hebben. De werktijden zijn van 9.30 – 16.00 uur.

  Amersfoort|3 - 15 uur p/w|11,83 - €16 bruto p/u

  Ami Facility is gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoorpanden. Wij zorgen iedere dag voor een schone werkomgeving bij onze opdrachtgevers en daar hebben wij JOU bij nodig! Je krijgt een eigen pand toegewezen waar jij na 17.30 uur kunt starten met de schoonmaakwerkzaamheden. Jij bent degene die ervoor zorgt dat het pand stralend schoon blijft. Denk hierbij aan; prullenbakken legen, bureaus afnemen, vloeren stofzuigen etc. Het aantal dagen per week is in overleg, dat kan 2, 3 of 5 zijn. Afhankelijk van wat jij wilt.

  Hebben we je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op!

  De Meern, omgeving Strijkviertel|20 uur p/w
  • Gemotiveerde Schoonmaakmedewerkster met flexibele inzet voor een project in De Meern omgeving Strijkviertel
  • Werktijden maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur.
  • In bezit van eigen vervoer is noodzakelijk
  • 50 plussers ook van harte welkom

Welke vacatures zijn er in de schoonmaakbranche?

Wij maken het vinden van een passende baan graag eenvoudig. Daarom vind je op deze pagina alle schoonmaak vacatures waar jij op kunt solliciteren. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat er vacatures online staan van schoonmaakbedrijven die op zoek zijn naar medewerkers die bij voor perse klanten schoon kunnen maken. Het kan ook zo zijn dat een bedrijf zelf op zoek is naar een vaste schoonmaker. Let er dus altijd goed op waar je op solliciteert want zo weet je wat je kunt verwachten. 

Arbeidsvoorwaarden

Als je een baan zoekt in de schoonmaak dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de arbeidsvoorwaarden. Zo is het vaak zo dat je als schoonmaker in de ochtenduren of juist in de avonduren werkt. Het ligt er maar net aan bij wat voor een bedrijf je werkt. Daarnaast is het vaak zo dat vacatures in de schoonmaakbranche parttime banen zijn. Dit staat altijd aangegeven bij de vacature, dus kijk hier altijd goed naar om zo een goed beeld te krijgen van de baan waar je op solliciteert.

Vragen over vacatures in de schoonmaak?

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen het aanbod vacatures in de schoonmaak. Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog vragen hebt over een bepaalde vacature. Als dit het geval is dan raden we je aan om contact op te nemen met de contactpersoon die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Heb je een leuke vacature gevonden die goed bij jou past? Dan is het tijd om te reageren. Wie weet heb je dan binnenkort wel een leuke nieuwe baan in de schoonmaak.