Vacatures onderwijs

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-5 VAN 5)

Verfijn zoekresultaat

Vacatures in het onderwijs zoeken?

Vind een vacature in het onderwijs dat perfect bij jou past. Ben je net afgestudeerd van de Pabo of heb je al wat ervaring met het lesgeven op de basisschool? Wij hebben altijd perse vacatures als leerkracht basisonderwijs online staan. Ook als je liever een ondersteunende rol wil vervullen dan is dit mogelijk. Reageer op een vacature als onderwijsassistent en ga aan de slag. Wil je lesgeven op een middelbare school? Dat kan! Er zijn altijd middelbare scholen die op zoek zijn naar leerkrachten die les willen geven. Ook voor het beroepsonderwijs, zoals het mbo, hbo of wo hebben we vacatures waar je op kunt reageren. Neem dus een kijkje tussen de vacatures van dit moment en vind jouw favoriet.

  Rotterdam|4 - 20 uur p/w

  Sales medewerker

  Apeldoorn|5 - 20 uur p/w

  Wil jij graag helpen bij het proefzwemmen, afzwemmen, oefenuurtje, kinderfeestjes en iedere maand leuke activiteiten organiseren?

  Voor onze locatie in Beekbergen zoeken wij een nieuwe collega die kan ondersteunen bij deze activiteiten.

  Daarnaast zoeken we een geschikte zweminstructeur die ons team kan versterken met het verzorgen van zwemlessen. Een combinatie van deze functies is zeker mogelijk. Herken jij jezelf in dit profiel, dan zoeken wij jou!

  Rotterdam|3 - 30 uur p/w

  Wil jij werken in .de kinderopvang?

  Wij bieden de meest flexibele baan bij verschillende kinderopvang organisaties.

  Gouda|20 - 30 uur p/w

  SPORT•GOUDA is een dynamisch sportbedrijf dat werkt aan een optimaal sportklimaat in Gouda. Wij beheren en exploiteren een breed aanbod van sportvoorzieningen en dragen zorg voor activiteiten die voortkomen uit het gemeentelijke sportbeleid.

  Naast de door de gemeente opgedragen taken verzorgen wij buitenschoolse activiteiten, de organisatie en uitvoering van sportevenementen, arrangementen voor bedrijfssporten en advies & consult. Ter versterking van ons breedtesport team zijn wij op zoek naar een:

  Vakleerkracht bewegingsonderwijs

  voor scholen in Gouda en omgeving.

  Word jij onze nieuwe vakleerkracht? Jij verzorgt de lessen bewegingsonderwijs op jouw school en daarnaast regel je ook andere zaken rondom het bewegen van jouw leerlingen. Hierbij valt te denken aan het leveren van input voor de rapporten en eventueel ouderavonden. En ben je onderdeel van de L.O. sectie bij SPORT•GOUDA. Ook organiseer je sportdagen, verbind je leerlingen met verenigingen en regel je andere projecten die SPORT•GOUDA uitvoert. Denk hierbij aan evenementen zoals: Gouda Beach, sportkennismaking lessen, enz. Heb jij ook interesse in het geven van zwemles (ABC)? Ook deze combinatie kan gemaakt worden met het bewegingsonderwijs.

  Niftrik|1 - 40 uur p/w

  Het betreft het SOC Nederland, een ambulante specialistische ondersteuningscentrale voor kinderen met ad(h)d, problemen binnen het autistisch spectrum, angstproblematiek en stemmingsstoornissen.

  Studierichting:

  Minimaal in het 3e jaar van één van de volgende studies:

  Creatieve Therapie (CTO)

  Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

  Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)

  Pedagogiek

  Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

  Toegepaste Psychologie (TP)

Vind jouw ideale baan in het onderwijs

In onze onderwijsvacaturebank vind je dus heel veel soorten vacatures waar jij op kunt reageren. We raden je wel altijd aan om goed te kijken naar de voorwaarden die staan aangegeven bij een vacature. Zo zijn sommige scholen op zoek naar iemand die al 5 jaar ervaring heeft, terwijl andere scholen expliciet op zoek zijn naar starters. Verder is het altijd goed om te kijken of je solliciteert op een parttime of een fulltime baan in het onderwijs. Ook is het belangrijk om te kijken naar de plaatsnaam van de vacature. Je wilt natuurlijk niet op een baan in Venlo reageren, terwijl je eigenlijk op zoek bent naar een baan in of nabij Leeuwarden. Maak het jezelf niet te moeilijk en stel voor jezelf een eisenlijstje op met wat je precies zoekt in een baan. Zo kun je gericht op zoek gaan en solliciteer je niet op een baan die eigenlijk helemaal niet aan jouw wensen voldoet.

Vragen over vacatures in het onderwijs?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog vragen hebt over een vacature in het onderwijs. Als dit het geval is dan raden we je aan om contact op te nemen met de contactpersoon die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Veel succes bij het vinden van een geschikte vacature en hopelijk vind je snel jouw droombaan in het onderwijs.