Vacatures marketing en communicatie

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-2 VAN 2)

Verfijn zoekresultaat

Vacatures marketing en communicatie

Heb je enorm veel affiniteit met marketing en communicatie? En vind je het te gek om jouw steentje bij te dragen aan het succes van een bedrijf of organisatie? Dan ben je helemaal geschikt voor een baan in de marketing en communicatie. Bij easyworx vind je perse banen die bij jouw profiel passen. Bekijk de verschillende vacatures en vind jouw favoriet.

  Deventer|40 uur p/w

  Staff capital groep ontwikkelt en exploiteert vanuit drie krachtige merken verrassende HR-tech oplossingen. Hiermee helpen wij bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier de werving, selectie en inzet van hun (flexibel) personeel optimaal online te organiseren.

  Ligt jouw passie bij social media marketing en voel jij je helemaal thuis in deze online wereld? Heb je meerdere jaren waardevolle social/online marketing ervaring opgedaan? Dan komen we graag met jou in contact.

  Wij zoeken een collega die het gaaf vindt om te werken in onze dynamische wereld van HR tech. Een collega die vanuit zijn/haar rol een actieve bijdrage wil leveren aan onze ambitieuze doelstelling waarbij het realiseren van de optimale “online” klantbeleving ons hoogste doel is.

  Wat ga je doen als social media marketeer?

  Allereerst ga je natuurlijk onze social media activiteiten optimaliseren! Hier hoort het opzetten en beheren van social media campagnes bij. Jij bent degene die de campagnes bedenkt en uitvoert. Je zorgt er voor dat deze aansluiten bij onze ontwikkelde mediastrategie.

  • Analyseren van de campagne resultaten;

  • Het opmaken en beheren van de content kalender van ons programma;

  • Ondersteunen van onze online marketeers en online marketing campagnes;

  • Ondersteunen bij het opmaken en beheren van content;

  • Je bedenkt en maakt gave “engaging” content waar iedereen op wil klikken!

  • Mede-verantwoordelijk voor het opstellen en uitrollen van de online strategie over alle kanalen.

  Nijverdal|1 - 40 uur p/w|20 bruto p/u

  Hobby Genie zoekt per direct voor geheel Nederland creatieve, gepassioneerde Hobby Genie tekstschrijvers ( o.a. studenten, normaal werkenden, gepensioneerden) die vanuit serieuze hobby/werk naast de dagelijkse werkzaamheden teksten op een hoog niveau kunnen schrijven. Je bent bezeten van tekstschrijven en zou hier best graag tegen betaling verder mee willen. Het gaat hier om een bijbaan op oproepbasis van je toekomstige opdrachtgevers. Voel jij je hiertoe aangetrokken dan zoeken we jou! Hobby Genie werft klanten en opdrachten voor je! Je wordt verloond vanuit Easyworx (je werkgever) en ontvangt opdrachten via het platform Hobby Genie b.v.

  Na je inschrijving bij Easyworx verzoeken we je om gratis deel te nemen aan het platform voor fotografen en toekomstig ook tekstschrijvers: www.hobbygenie.nl. Momenteel kan dit voor tekstschrijver hobby genie nog niet maar inschrijving bij Easyworx al wel. Dus schrijf je alvast in. We nemen per mail dan al even contact met je op. Later als je de inschrijving bij Hobby Genie hebt gedaan wordt je profiel en kunde beoordeeld en binnen enkele werkdagen laten we je weten of je bent toegelaten tot de database van Hobby Genie tekstschrijvers. Dit dus na inschrijving bij Hobby Genie. Door het tonen van diverse mooie stukken die je al geschreven gemaakt hebt en een goed ingevuld persoonlijk profiel op www.hobbygenie.nl moet jijzelf je toekomstige klant weten te overtuigen om voor jou te kiezen. Hoge kwaliteit wordt met veel opdrachten beloond.

Voor welke marketing- & communictiefunctie ga jij?

Als je op zoek gaat naar een baan in de marketing en communicatie dan zie je al gauw dat er perse soorten banen zijn waar je op kunt reageren. Vind je het leuk om bij te dragen aan het succes van een merk? Dan past een baan als marketeer bij je. Wil je graag een bedrijf vertegenwoordiger? Word dan vertegenwoordiger. Er zijn perse soorten banen die in deze categorie vallen. Daarbij zijn er zowel functies voor mbo als hbo beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je een starter of heb je al veel ervaring binnen jouw vakgebied? Het is altijd belangrijk om goed te kijken naar de functieomschrijving van een vacature. Zo weet je precies waar een bedrijf of organisatie naar op zoek is. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je goed nadenkt over waar jij zelf naar op zoek bent bij een nieuwe baan. Wil je aan de slag gaan in fulltime of parttime dienstverband? Het zijn stuk voor stuk belangrijke punten waar je rekening mee moet houden.

Vragen over vacatures in de marketing en communicatie?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je nog vragen hebt over vacatures in de marketing en communicatie. Is dit het geval? We raden je dan altijd aan om contact op te nemen met diegene die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Heb je een leuke vacature gevonden die goed bij jou past? Reageer dan op de baan en wie weet heb je dan wel binnenkort een nieuwe leuke baan in de marketing en communicatie.