Vacatures marketing en communicatie

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-4 VAN 4)

Verfijn zoekresultaat

Vacatures marketing en communicatie

Heb je enorm veel affiniteit met marketing en communicatie? En vind je het te gek om jouw steentje bij te dragen aan het succes van een bedrijf of organisatie? Dan ben je helemaal geschikt voor een baan in de marketing en communicatie. Bij easyworx vind je perse banen die bij jouw profiel passen. Bekijk de verschillende vacatures en vind jouw favoriet.

  Deventer|32 - 40 uur p/w

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN JUNIOR ONLINE MARKETEER!

  Staff capital groep ontwikkelt en exploiteert vanuit drie krachtige merken verrassende HR-tech oplossingen. Hiermee helpen wij bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier de werving, selectie en inzet van hun (flexibel) personeel optimaal online te organiseren.

  Met onze tech oplossingen richten wij ons op verschillende doelgroepen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de app “easyjobs” ontwikkelt die gave gigs aanbiedt voor studenten en scholieren.

  Wij zijn onze onderneming in sneltreinvaart aan het omvormen van traditioneel naar tech. Hierbij staat het optimaal branden van onze diensten via alle online kanalen centraal. Wij zoeken collega’s die het gaaf vinden te werken in onze dynamische wereld en vanuit hun rol een proactieve bijdrage willen leveren aan de ambitieuze online groei van ons mooie bedrijf. Het realiseren van de optimale klantbeleving is ons hoogste doel.

  Wat ga je doen:

  • Je bent mede-verantwoordelijk voor de performance van de platformen, inclusief traffickanalen. Je bent bekend met termen als ROAS, SEO, SEA, affiliate en social marketing

  • Dagelijks contact met buro's m.b.t. het optimaal inzetten van advertisement budget (SEA, affiliate marketing, social media advertising, display,- en video advertising)

  • Operationeel uitvoeren en cöordineren van flow- en optimalisatie acties

  • Operationeel uitrollen van campagne acties ten behoeve van het marketing automation programma

  Deventer|32 - 40 uur p/w

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ONLINE MARKETEER!


  Staff capital groep ontwikkelt en exploiteert vanuit drie krachtige merken verrassende HR-tech oplossingen. Hiermee helpen wij bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier de werving, selectie en inzet van hun (flexibel) personeel optimaal online te organiseren.


  Met onze tech oplossingen richten wij ons op verschillende doelgroepen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de app “easyjobs” ontwikkelt die gave gigs aanbiedt voor studenten en scholieren.

  Wij zijn onze onderneming in sneltreinvaart aan het omvormen van traditioneel naar tech. Hierbij staat het optimaal branden van onze diensten via alle online kanalen centraal.
  Wij zoeken collega’s die het gaaf vinden te werken in onze dynamische wereld en vanuit hun rol een proactieve bijdrage willen leveren aan de ambitieuze online groei van ons mooie bedrijf.
  Het realiseren van de optimale klantbeleving is ons hoogste doel.

  Wat ga je doen:

  • Je bent mede-verantwoordelijk voor het opstellen en uitrollen van de online strategie over alle kanalen

  • Je bent verantwoordelijk voor de performance van de platformen, inclusief (social) traffickanalen. Met de focus op ROAS efficiëntie alsmede SEO optimalisatie

  • Aansturen van buro's m.b.t. het optimaal inzetten van advertisement budget (SEA, affiliate marketing, social media advertising, display,- en video advertising)

  • Flow- en conversie optimalisatie initiëren

  • Opzetten en uitrollen marketing automation programma’s

  Apeldoorn|16 - 24 uur p/w|10 - €13,50 bruto p/u

  Beter Besparen is een snel groeiende organisatie die zich bezighoudt met het terugvragen van energiebelasting. “Mensen blij maken met gevonden geld!” Is één van de motto’s van het bedrijf.

  Door het succes van afgelopen jaren is het klantenbestand flink gegroeid. Voor het opvolgen van bestaande klanten die opnieuw geld terug kunnen vragen (recurring business) en het adviseren/uitzoeken van special cases (onze expertise) in samenwerking met de buitendienst zijn we per direct op zoek naar een accountmanager binnendienst. Activiteiten zijn voornamelijk per telefoon en per e-mail.

  Vestigingsplaats: Kantoor Apeldoorn.

  Uden|8 - 15 uur p/w

  Online Marketing en Communicatie Bijbaan.

  Wil je naast je studie een bijbaan in online marketing & communicatie? Of heb je een tussenjaar?

  Dan is dit je kans!

  Locatie Nijmegen en Uden (thuiswerk gedeeltelijk mogelijk),

  Uiteraard krijg je begeleiding om alle fases van de customer journey te ontdekken, zelf online campagnes te maken en te beheren. We helpen je om jezelf te ontwikkelen in dit mooie vak!

  Je werkzaamheden

  Bloggen (bijv. over stoppen met roken onderwerpen)

  Social Media advertising voor klanten

  Social Communicatie (social care)

  Het opzetten van gespreksflows voor ChatNow! campagnes

  Het maken van landingspagina's in gebruiksvriendelijke software

  emailmarketing

  contentmarketing

  Ja, we helpen je waar nodig :-)

  Daarnaast kan je ook meehelpen met eigen online campagnes en het opzetten van voorbeelden voor nieuwe klanten.

  Werkzaamheden die je verder mag uitvoeren en waar we jou bij helpen om te groeien als junior in dit vak:

  Het opzetten van gespreksflows, het invoeren van de teksten in de campagnes

  Het maken van blogs (schrijven moet in je bloed zitten!)

  Opzetten van concepten voor prospects, om ze te inspireren met nieuwe ideeën voor hun eigen site of separate "landingspagina’s"

  A/B testen en monitoren van het resultaat

  Je ondersteunt online marketing campagnes, landingspagina’s en creëert ads op Social Media, Display advertising (banners)

Voor welke marketing- & communictiefunctie ga jij?

Als je op zoek gaat naar een baan in de marketing en communicatie dan zie je al gauw dat er perse soorten banen zijn waar je op kunt reageren. Vind je het leuk om bij te dragen aan het succes van een merk? Dan past een baan als marketeer bij je. Wil je graag een bedrijf vertegenwoordiger? Word dan vertegenwoordiger. Er zijn perse soorten banen die in deze categorie vallen. Daarbij zijn er zowel functies voor mbo als hbo beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je een starter of heb je al veel ervaring binnen jouw vakgebied? Het is altijd belangrijk om goed te kijken naar de functieomschrijving van een vacature. Zo weet je precies waar een bedrijf of organisatie naar op zoek is. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je goed nadenkt over waar jij zelf naar op zoek bent bij een nieuwe baan. Wil je aan de slag gaan in fulltime of parttime dienstverband? Het zijn stuk voor stuk belangrijke punten waar je rekening mee moet houden.

Vragen over vacatures in de marketing en communicatie?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je nog vragen hebt over vacatures in de marketing en communicatie. Is dit het geval? We raden je dan altijd aan om contact op te nemen met diegene die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Heb je een leuke vacature gevonden die goed bij jou past? Reageer dan op de baan en wie weet heb je dan wel binnenkort een nieuwe leuke baan in de marketing en communicatie.