Vacatures bouw

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-4 VAN 4)

Verfijn zoekresultaat

Werken in de bouw door heel Nederland

In de bouwsector wordt altijd gezocht naar nieuw personeel. Heb je een passie voor het werken in de bouw en ben je op zoek naar een geschikte baan? Bekijk ons aanbod met vacatures voor in de bouw en vind jouw ideale baan. Bij easyworx kun je terecht voor het vinden van perse leuke vacatures in de bouwbranche door heel Nederland. Maak gebruik van de handige filteropties, geef jouw wensen en eisen aan en vind jouw droombaan. 


  Rotterdam|8 - 16 uur p/w

  Ondersteuningsvraag:

  Aankomende c.a. 5 maanden heeft Van Ruijven Visuals (hierna werkgever genoemd) structureel ondersteuning nodig bij de uitwerking van NEN2767 Conditiemeting projecten. Een project is altijd gekoppeld aan één complex/gebouw.
  De werkzaamheden waar je voornamelijk voor ingezet zal worden betreft het digitaal inventariseren/inmeten van hoeveelheden vanaf bouwkundige bestektekeningen. Je dient hiervoor te beschikken over een eigen laptop met gedegen virus scanner.

  Het werk bestaat in hoofdlijnen uit:
  Voorbereiding: Het opstellen van een elementen inventarisatie. Hiervoor wordt vanuit een huurovereenkomst een demarcatielijst opgesteld. Dit doe je samen met werkgever.

  Inspectie op locatie: Tekeningen geven niet altijd een volledig beeld van de praktijk situatie. Het is daarom belangrijk dat het gebouw wordt gezocht. Dit zul je samen met de werkgever doen. Dat houdt in dat jij van alle ruimtes foto’s maak en per ruimte de hoogtes inmeet van onderhoud behoevende elementen. Daarnaast dien je plattegrondtekeningen te controleren op de praktijk situatie.

  Uitwerking: Na de inspectie op locatie volgt de uitwerking. Hier zal de meeste tijd in gaan zitten. Op basis van door de werkgever aangereikte tekeningen en de metingen die je tijdens de inspectie hebt verricht zul je de inventarisatie uitwerken. Voor de uitwerking ontvang je een Bluebeam account. Dit is software die je op je laptop kunt installeren waardoor hoeveelheden digitaal ingemeten kunnen worden.

  WIJK BIJ DUURSTEDE|40 uur p/w|14 bruto p/u

  Wij zijn op zoek naar een sjouwer die door kan groeien naar de functie van Opperman!

  Ten Boer|40 uur p/w

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:Schoorsteenbouwer Fulltime (40 uur).

  Wij zijn gespecialiseerd in restauratie van fabrieksschoorstenen en ovens door heel Nederland. Vele monumentale schoorstenen hebben wij gerestaureerd, waarbij vakkennis en kwaliteit voorop staan. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een werkplek met een geweldig uitzicht!

  Apeldoorn|8 - 30 uur p/w

  Wegens drukte in het bedrijf zijn wij op zoek naar een allround klusmedewerker.

  Heb je veel of weinig ervaring of ben je een leerling (timmerman, tegelzetter), wij staan voor alles open.

  Wij hebben per direct een functie beschikbaar voor 15 – 30 uur per week.

  Lijkt het je leuk om in een veelzijdig en afwisselend klusbedrijf te werken dan zoeken wij jou!Welke vacatures zijn er voor de bouw?

In onze vacaturebank vind je vacatures in de bouw voor perse functies. De bouw is een breed verzamelwoord voor perse beroepen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan aannemers, timmermannen, loodgieters, metselaars en ga zo maar verder. Wil je ook graag aan de slag gaan in de bouwsector? Het is vaak belangrijk dat je beschikt over de juiste papieren om een bepaalde baan te kunnen beoefenen. Dit staat altijd aangegeven bij een vacature, waardoor je precies weet of je voldoet aan de eisen van de vacature .

Arbeidsvoorwaarden

Als je een baan zoekt in de bouw dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de arbeidsvoorwaarden. Zijn er bepaalde diploma’s die je moet hebben om een baan te kunnen vervullen? Gaat het om een parttime of een fulltime baan. Lees altijd goed de voorwaarden die staan aangegeven bij de baan. 

Vragen over vacatures in de bouw?

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen het aanbod vacatures in de bouw. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je nog vragen hebt over een vacature in de bouw. Indien dit het geval is dan raden we je aan om contact op te nemen de contactpersoon die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Ben je enthousiast over een vacature? Wacht dan niet te lang met reageren, want het zou zonde zijn als je te laat bent.