Vacatures techniek

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-1 VAN 1)

Verfijn zoekresultaat

Werken in de techniek

Ben je handig en heb je een passie voor techniek? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Bij easyworx vind je altijd perse vacatures in de techniek waar jij op kunt reageren. Eigenlijk is er altijd wel vraag naar technische mensen. Dus bekijk het ruime aanbod met vacatures in de techniek en vind de vacature die het beste bij jou past.

    Etten-leur|38 uur p/w|4,44 - €12,85 bruto p/u

    Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan binnen een productieomgeving. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor de periode vanaf half juli tot 6 september op zoek naar kandidaten die onze Packaging en Processing afdeling willen ondersteunen. Jij kan ons helpen met ondersteundende werkzaamheden binnen ons productieproces zoals het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het nemen en analyseren van monsters en het inleggen van zakken. Vanaf 18 jaar kan je volledig meedraaien in drieploegendienst op onze locatie in Etten-Leur. Vanaf 16 jaar ben je uiteraard ook van harte welkom bij Hill's, maar zal je werkzaam zijn in de ochtend- of middagdienst.

Welke vacatures zijn er in de techniek?

In onze vacaturebank vind je verschillende vacatures voor in de techniek. De techniek is een breed begrip voor perse beroepen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan in de installatietechniek, werkbouwtuigkunde, metaalbranche, bij een autogarage en ga zo maar verder. Geef in de zoekbalk aan waar je precies naar op zoek bent en vind een baan die bij jou past. Daarnaast geldt dat er zowel vacatures zijn voor mbo niveau, hbo niveau of universitair niveau. Of je dus nou graag uitvoerend werk wilt doen of wilt leiding geven: bij easyworx kun je terecht voor verschillende vacatures in de techniekbranche.

Werken in de techniek door heel Nederland

Wij hebben perse vacatures in de techniek door heel Nederland. Bekijk altijd welke plaats of stad staat aangegeven bij de vacature en vind zo een baan bij jou in de buurt. We raden je altijd aan om goed te kijken naar het dienstverband en de diploma’s die je nodig hebt om een baan te kunnen uitvoeren. Hierdoor weet je zeker dat je reageert op een baan die past bij jouw ervaring, eisen en jouw niveau.


Vragen over vacatures in de techniek?

Bekijk ons grote aanbod met vacatures in de techniek en vind een vacature die helemaal past bij jouw wensen en eisen. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je nog vragen hebt over een vacature in de techniek. Indien dit het geval is dan raden we je aan om contact op te nemen de contactpersoon die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Ben je enthousiast over een vacature? We raden je aan om dan niet te lang te wachten met het reageren op een functie, want het zou toch zonde zijn als je te laat bent met reageren.