Vacatures onderwijs

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-2 VAN 2)

Verfijn zoekresultaat

Vacatures in het onderwijs zoeken?

Vind een vacature in het onderwijs dat perfect bij jou past. Ben je net afgestudeerd van de Pabo of heb je al wat ervaring met het lesgeven op de basisschool? Wij hebben altijd perse vacatures als leerkracht basisonderwijs online staan. Ook als je liever een ondersteunende rol wil vervullen dan is dit mogelijk. Reageer op een vacature als onderwijsassistent en ga aan de slag. Wil je lesgeven op een middelbare school? Dat kan! Er zijn altijd middelbare scholen die op zoek zijn naar leerkrachten die les willen geven. Ook voor het beroepsonderwijs, zoals het mbo, hbo of wo hebben we vacatures waar je op kunt reageren. Neem dus een kijkje tussen de vacatures van dit moment en vind jouw favoriet.

  Utrecht|6 - 20 uur p/w|14 bruto p/u

  Zo ziet jouw dag eruit

  ’s Ochtends vroeg vertrek jij met je collega’s in het TeamAlert busje naar een middelbare school of mbo. Samen met je collega’s maak je de leerlingen met het project Kruispunt bewust over de risico’s die zij lopen in het verkeer. Dit doe je door de leerlingen met elkaar te laten debatteren, afgewisseld met spelonderdelen

  Utrecht|6 - 20 uur p/w|12 - €14 bruto p/u

  JONGERENVOORLICHTER GEZOCHT!

  Iemand die dit met trots kan vertellen:

  “Ik ga op scholen, op straat of op feestjes en festivals het gesprek aan met leeftijdsgenoten over verschillende maatschappelijke onderwerpen die jongeren aangaan.” We hebben het met name over verkeersveiligheid zoals drugs, alcohol of telefoon gebruik in het verkeer.

  Zo ziet jouw dag eruit:

  Samen met je collega’s vertrek je in het TeamAlert busje naar een locatie ergens in Nederland, altijd een plek waar veel jongeren komen. Hier maak je, aan de hand van verschillende voorlichtingsprojecten, leeftijdsgenoten op een originele en positieve manier bewust over verschillende maatschappelijke thema’s die jongeren aangaan.

Vind jouw ideale baan in het onderwijs

In onze onderwijsvacaturebank vind je dus heel veel soorten vacatures waar jij op kunt reageren. We raden je wel altijd aan om goed te kijken naar de voorwaarden die staan aangegeven bij een vacature. Zo zijn sommige scholen op zoek naar iemand die al 5 jaar ervaring heeft, terwijl andere scholen expliciet op zoek zijn naar starters. Verder is het altijd goed om te kijken of je solliciteert op een parttime of een fulltime baan in het onderwijs. Ook is het belangrijk om te kijken naar de plaatsnaam van de vacature. Je wilt natuurlijk niet op een baan in Venlo reageren, terwijl je eigenlijk op zoek bent naar een baan in of nabij Leeuwarden. Maak het jezelf niet te moeilijk en stel voor jezelf een eisenlijstje op met wat je precies zoekt in een baan. Zo kun je gericht op zoek gaan en solliciteer je niet op een baan die eigenlijk helemaal niet aan jouw wensen voldoet.

Vragen over vacatures in het onderwijs?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog vragen hebt over een vacature in het onderwijs. Als dit het geval is dan raden we je aan om contact op te nemen met de contactpersoon die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Veel succes bij het vinden van een geschikte vacature en hopelijk vind je snel jouw droombaan in het onderwijs.