Vacatures marketing en communicatie

search icon
ZOEKRESULTATEN (1-1 VAN 1)

Verfijn zoekresultaat

Vacatures marketing en communicatie

Heb je enorm veel affiniteit met marketing en communicatie? En vind je het te gek om jouw steentje bij te dragen aan het succes van een bedrijf of organisatie? Dan ben je helemaal geschikt voor een baan in de marketing en communicatie. Bij easyworx vind je perse banen die bij jouw profiel passen. Bekijk de verschillende vacatures en vind jouw favoriet.

  Apeldoorn|6 - 12 uur p/w|11 - €14 bruto p/u

  Wil je een bijbaan als online/content marketeer en helpen met communicatie, marketing, content etc.? Dan hebben we een mooie mogelijkheid voor jou.

  Werkzaamheden zoals bijvoorbeeld e-mailmarketing, social marketing (linkedIn), online conversaties en website beheer dan ben je op de juiste plek.

  Je kan ons ondersteunen bij campagnes, copywriting bijvoorbeeld voor ads, teksten, blogs en daarmee Beter Besparen met teruggaaf van energiebelasting op de kaart te zetten in Nederland.

  Startdatum nader te bepalen (liefst zo snel mogelijk).

  Het kan een bijbaan zijn voor bijvoorbeeld een herintreder die een aantal uur per week wil werken, maar ook een HBO student die het vak wil leren. Binnen de organisatie is er een grote kennis van marketing, maar is er behoefte aan capaciteit in de uitvoering. Je kan dus rekenen op een goede begeleiding, ervaring en kennis vanaf kantoor in Apeldoorn.

Voor welke marketing- & communictiefunctie ga jij?

Als je op zoek gaat naar een baan in de marketing en communicatie dan zie je al gauw dat er perse soorten banen zijn waar je op kunt reageren. Vind je het leuk om bij te dragen aan het succes van een merk? Dan past een baan als marketeer bij je. Wil je graag een bedrijf vertegenwoordiger? Word dan vertegenwoordiger. Er zijn perse soorten banen die in deze categorie vallen. Daarbij zijn er zowel functies voor mbo als hbo beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je een starter of heb je al veel ervaring binnen jouw vakgebied? Het is altijd belangrijk om goed te kijken naar de functieomschrijving van een vacature. Zo weet je precies waar een bedrijf of organisatie naar op zoek is. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je goed nadenkt over waar jij zelf naar op zoek bent bij een nieuwe baan. Wil je aan de slag gaan in fulltime of parttime dienstverband? Het zijn stuk voor stuk belangrijke punten waar je rekening mee moet houden.

Vragen over vacatures in de marketing en communicatie?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je nog vragen hebt over vacatures in de marketing en communicatie. Is dit het geval? We raden je dan altijd aan om contact op te nemen met diegene die staat aangegeven bij de vacature. Diegene kan je verder helpen en jouw vragen beantwoorden. Heb je een leuke vacature gevonden die goed bij jou past? Reageer dan op de baan en wie weet heb je dan wel binnenkort een nieuwe leuke baan in de marketing en communicatie.